Sæson og Madkulturen inviterer til at starte med grønt

Sæson og Madkulturen inviterer ind i Det Rullende Madværksted til inspirerende madlavningsevents. Sammen med Madkulturen giver Sæson tips og tricks til at få det bedste ud af sæsonens frugt og grønt. Og ikke mindst, inspiration til at starte med grønt. Det er gratis og uden tilmelding. Frugt og grønt er sundt, billigt, nærende og velsmagende, men det kan være svært, at få nok frugt og grønt ind i madlavningen. Årsagerne er mange. Flere mangler inspiration til at bruge mere grønt, og det kan være svært at tænke frugt og grønt ind i klassiske hverdagsretter. Mange er vant til at tænke kød først, og i en travl hverdag være svært at finde tiden til at lave mad fra bunden. For at komme årsagerne til livs byder Sæson og Madkulturen velkommen ind i Det Rullende Madværksted til inspirerende madlavningsevents i Aarhus, Odense og København. I vores mobile køkken viser vi, at det ikke er besværligt at tænke frugt og grønt ind i madlavningen, så længe de starter med det grønne. Vi inviterer deltagerne helt ind for selv at hakke, snitte og tilberede sig igennem det bedste frugt og grønt fra sæsonen.

Udforsk sæsonens grønt

Fordelene ved at starte med grønt i madlavningen er mange. Det er sundt, det er klimavenligt, og det er fyldt med smag – især når man bruger sæsonens råvarer. I Det Rullende Madværksted får deltagerne inspiration, råd og vejledning til at åbne op for frugt og grøntsager i madlavningen. Sæson og Madkulturen har udvalgt de bedste råvarer, som sæsonen byder på. Deltagerne bliver inspireret til at starte med grønt, når de laver mad, så nye råvarer kan spille en større rolle på middagstallerken.  

Med udgangspunkt i en base af de grove grøntsager giver vi tips og tricks til at få sæsonens udvalg af smagfulde råvarer til at træde frem. Kom og være med i vores inspirerende workshops. 

Programmet i Det Rullende Madværksted

Aarhus, Bispetorv, 8. - 10. august  

Tirsdag den 8. august 

Klokken 11: Okonomiyaki 
Klokken 12: Okonomiyaki 
Klokken 13: Okonomiyaki
 

Klokken 15: Grøn bøf  
Klokken 16: Grøn bøf  
Klokken 17: Grøn bøf  
Klokken 18: Grøn bøf
 

Onsdag den 9. august:  

Klokken 11: Okonomiyaki 
Klokken 12: Okonomiyaki 
Klokken 13: Okonomiyaki 

Klokken 15: Smørrebrød 
Klokken 16: Smørrebrød 
Klokken 17: Smørrebrød 
Klokken 18: Smørrebrød 

Torsdag den 10. august:  

Klokken 11: Okonomiyaki 
Klokken 12: Okonomiyaki 
Klokken 13: Okonomiyaki 

Klokken 15: Plantefars
Klokken 16: Plantefars
Klokken 17: Plantefars
Klokken 18: Plantefars

 

Odense, Flakhaven, 17. - 20. august, i forbindelse med Odense Blomsterfestival  

Torsdag den 17. august: 

Klokken 16: Grøn bøf  
Klokken 17: Grøn bøf  
Klokken 18: Grøn bøf
Klokken 19: Grøn bøf

Fredag den 18. august: 

Klokken 14: Smørrebrød 
Klokken 15: Smørrebrød 
Klokken 16: Smørrebrød 
Klokken 17: Smørrebrød 
Klokken 18: Smørrebrød 

Lørdag den 19. august: 

Klokken 10: Okonomiyaki 
Klokken 11: Okonomiyaki 
Klokken 12: Okonomiyaki 

Klokken 14: Plantefars
Klokken 15: Plantefars
Klokken 16: Plantefars
Klokken 17: Plantefars


Søndag den 20. august:   

Klokken 10: Okonomiyaki 
Klokken 11: Okonomiyaki 

Klokken 13: Grøn bøf  
Klokken 14: Grøn bøf
Klokken 15: Grøn bøf  
klokken 16: Grøn bøf  

København, Israels Plads, 25. - 26. august, i forbindelse med Copenhagen Cooking  

Fredag den 25. august:  

Klokken 11: Okonomiyaki 
Klokken 12: Okonomiyaki 
Klokken 13: Okonomiyaki 

Klokken 15: Grøn bøf  
klokken 16: Grøn bøf  
Klokken 17: Grøn bøf  
Klokken 18: Grøn bøf  

Lørdag den 26. august:  

Klokken 10: Okonomiyaki 
Klokken 11: Okonomiyaki 
klokken 12: Okonomiyaki 

Klokken 14: Smørrebrød 
Klokken 15: Smørrebrød 
Klokken 16: Smørrebrød 
Klokken 17: Smørrebrød