Vegetarisk coq au vin med mos. Alternativ til klassisk Coq au vin.

Lad det simre

Det er koldt udenfor, og det er tid til at varme op under komfuret med lækre simreretter, der spreder hygge og varme.

Nem simremad for hele familien

Gode gryderetter behøver ikke tage lang tid, men er der ekstra tid i weekenden, kan retten sættes over i løbet af eftermiddagen og samle saft og kraft hele dagen.

Der er rig mulighed for at tilføje masser af grønt til simreretterne, der giver lidt knas og som sørger for at hele familien får Én Mere Om Dagen.

3 GODE RÅD TIL SIMREMADEN

  • En simreret er lækker, når den er frisklavet, men mindst lige så lækker, når det er optøet fra frys. Lav dobbelt portion, når du alligevel står ved komfuret. Det er guld værd, når hverdagen har været lang, og det tager sjældent længere tid at tilberede.
  • Hak lidt grønkål eller spidskål helt fint og drys det henover tallerkenerne inden servering. Det grønne element er indbydende at se på og giver en dejlig sprødhed til retten.
  • Simreretter er en god måde at få tømt køleskabet på. Hak gulerødder, æbler, aubergine eller rødbede og giv ekstra farve og smag til aftensmaden.