Grillsæsonen er over os, og bare duften af de sydende kul leder tankerne hen på sol og sommermad. Selvom der selvfølgelig også skal være plads til grillpølser og en god bøf, er der masser af grønne sager, der gør sig mindst lige så godt med grillsmag.

Grillmad - grønt på grillen
5 tips til grillen
- Læg spyd i vand i 30 minutter, så der ikke går ild i dem på Skær grøntsagerne i store stykker, så de ikke falder igennem risten. Placer grøntsagerne på spyddet og grill dem til de er færdige.
- Ved at pensle grøntsager med olie eller marinade slipper du for, at de brænder fast på risten.
- Squash, asparges, peberfrugt, løg, majs, fennikel og tomat er alle fantastiske grøntsager til grillen.
- Hold øje med uret! De fleste grøntsager skal ikke have meget mere end 5 De kan hurtigt gå fra grillstriber til forkullet.
- Hav altid hygiejnen for øje. Råt kød og grøntsager har det ikke godt sammen, så hold dem adskilt. Hvis du har brugt skærebræt, kniv, grilltang til råt kød, så skal det ikke benyttes til grøntsagerne.