Start dagen med rabarber og nyd den skønne kompot sammen med yoghurt og müsli.

Tilberedning

15 min - 1 person

Kom de snittede rabarber i en gryde, drys med sukker og kom vanilje ved.

Bring det langsomt i kog og kog kraftigt til rabarberne er møre, ca. 3-5 min.

Smag til og sæt kompotten til afkøling.

Kom rabarberkompot hen over yoghurten og drys med musli´.

Kan også anrettes lagvis i et glasmed yoghurt og musliknas.

 

Tip: Rabarberkompotten holder sig fint mindst 1 uge i køleskab.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Fotograf Betina Hastoft

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.