• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Yoghurt med rabarber

Yoghurt med rabarberkompot

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Start dagen med rabarber og nyd den skønne kompot sammen med yoghurt og müsli.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Apr – Okt
    Vegetar

    Ingredienser

    1 person

    Rabarberkompot
    ½ kg snittede rabarber
    150 g sukker
    1 spsk vanilje pasta

    Yoghurt m. kompot
    1½ dl rabarberkompot
    150 g græsk yoghurt eller skyr
    3-4 spsk musliknas eller granola

    Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
    Fotograf: Betina Hastoft

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Rabarberkompotten holder sig fint mindst 1 uge i køleskab.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies