• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Yoghurt med hindbær og müsli - skøn opskrift fra Sæson

Yoghurt med hindbær og sprød müsli

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Friske hindbær og sprød müsli giver en perfekt start på dagen.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    1 person (müslien er til 6 personer)

    2 dl yoghurt
    75 g hindbær

    Sprød müsli:
    2 dl havregryn
    1 dl hele mandler
    1½ dl græskarkerner eller solsikkekerner
    ½ dl sesamfrø
    Evt. 1 tsk fintreven usprøjtet appelsinskal
    1 spsk olie
    3 spsk sirup eller flydende honning

    Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2

    Tip

    Gem resten af müslien i et lufttæt glas. Den kan holde sig sprød ca. 1 uge.

    Prøv også hindbær og müsli som topping på koldskål.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies