Friske hindbær og sprød müsli giver en perfekt start på dagen.

Tilberedning

30 minutter - 1 person (müslien er til 6 personer)

Tænd ovnen på 200 grader. Bland havregryn, mandler, græskarkerner, sesamfrø, evt. appelsinskal, olie og sirup. Fordel det på bagepapir. Stil pladen på midterste ovnribbe i ca. 10 minutter. Vend rundt i blandingen et par gange undervejs. Lad det køle af.

Kom hindbærrene i en si og skyl dem. Afdryp dem i sien. Kom hindbær og yoghurt i et glas eller i en tallerken. Drys ca. 3 spsk af müslien over.

Tip
-Gem resten af müslien i et lufttæt glas. Den kan holde sig sprød ca. 1 uge.

-Prøv også hindbær og müsli som topping på koldskål.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.