En lækker og fyldig udgave af sommerens favoritdessert - koldskålen. Dejligt!


Tilberedning

15 min - 4 personer

Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i ymeren.

Tilsæt vaniljesukker. Rør sukkeret i, men smag til – ymerkoldskålen må ikke blive for sød.

Portionsanret Ymerkold i tallerkner eller skåle.

Pynt med hindbær lige inden servering.

Tip
Du kan bruge andre bær i stedet for hindbær. Er det store jordbær, så skær dem i mindre stykker.

Opskrift udviklet af Anne Mette Ehlers
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.