Wraps er perfekte til udflugter, for eksempel en tur i efterårsskoven.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Start med quinoafyldet: Bring 5 dl vand i kog i en lille gryde. Tilsæt
quinoa, fennikelfrø og salt, og lad quinoaen simre stille i 15-20 minutter,
til den er mør, og væsken er opsuget. Stil den til side, og lad den køle af.

Lav imens rødbedefyldet: Skræl rødbederne, skær dem i kvarter, og
hak dem fint i en blender eller foodprocessor på pulsfunktion. Tilsæt
gedeost, salt og peber. Kør i yderligere 30 sekunder, til fyldet har
konsistens som en grov puré. Smag eventuelt til med yderligere salt
og peber. Hvis du ikke har en blender eller foodprocessor, kan du rive
rødbederne i stedet og bruge fingrene til at blande de revne rødbeder
med gedeosten.

Ved servering
Vend den afkølede quinoa grundigt med appelsinskal og -saft, rosiner
og valnødder.
Smør 2-3 spsk af rødbedefyldet ud på hver tortilla (ikke helt ud til
kanten), og læg et halvt spinatblad ovenpå. Læg et par skefulde quinoafyld
ovenpå, og slut af med nogle skiver avocado og lidt revet æble.
Fold den øverste og nederste kant af tortillaen hen over fyldet. Rul
derpå tortillaen sammen fra venstre mod højre, så fyldet lukkes inde.
Rul bagepapir omkring de færdige wraps, og bind en snor omkring, der
kan holde sammen på dem under transporten. Færdig! Skær hver wrap
over på midten inden servering.

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.