Wraps med laks og kinakål
Tilberedning
30 minutter - 2 personer
Kog ½ liter letsaltet vand op i en gryde. Kom skyllede kinakålblade i og kog dem ½ minut. Afdryp og afkøl dem i en si. Læg bladene på et skærebræt. Kom mangochutney midt på bladene. Læg stykker af laks over. Pak bladene omkring fisken. Drys med sesamfrø.
Rør yoghurten med chili, koriander, agurk, salt og peber. Kom dippen i en skål og server den til fisken sammen med det foreslåede tilbehør.
Tips:
Du kan også bruge afdryppet tun fra dåse i stedet for laks.
Du kan bruge blade fra romainesalat eller 8 hjertesalatblade i stedet for kinakål.
I stedet for mangochutney kan du bruge finthakket syltet ingefær blandet med lidt af sukkerlagen fra glasset.
Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek