Den dampede kinakål giver en frisk smag til laksen

Tilberedning

30 minutter - 2 personer

Kog ½ liter letsaltet vand op i en gryde. Kom skyllede kinakålblade i og kog dem ½ minut. Afdryp og afkøl dem i en si. Læg bladene på et skærebræt. Kom mangochutney midt på bladene. Læg stykker af laks over. Pak bladene omkring fisken. Drys med sesamfrø.

Rør yoghurten med chili, koriander, agurk, salt og peber. Kom dippen i en skål og server den til fisken sammen med det foreslåede tilbehør.

Tips:
Du kan også bruge afdryppet tun fra dåse i stedet for laks.

Du kan bruge blade fra romainesalat eller 8 hjertesalatblade i stedet for kinakål.

I stedet for mangochutney kan du bruge finthakket syltet ingefær blandet med lidt af sukkerlagen fra glasset.

Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.