Om sommeren er det skønt at spise i det fri. Disse wraps er lige til at komme madpapir omkring og tage med til stranden.


Tilberedning

30 min - 4 stk

Rør peberrodscremen sammen, og smør det på brødene.

Skær agurken i stave. Knæk nederste del af aspargesene, og blancher dem i et minut i kogende vand (du kan også bruge dem rå). Flæk asparges pa langs. Skær avokado i tynde bade og dryp med citronsaft. Læg to salatblade pa hvert brød, og fordel agurkestave, asparges, avokado, forarsløg, radisebade og rucola pa det.

Rul brødene sammen omkring grøntsagsfyldet.

Tip
I stedet for de tyrkiske flade brød kan du også bruge hvedetortillas

Opskrift og billede udlånt fra bogen "Vidunderlige Vegetar" af Susanne Engelstoft Rasmussen

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.