Fyld, rul og pak tortillaerne, så de er klar til at tage med på tur - og til når sulten melder sig.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skyl og afdryp kikærter og kom dem i en blender sammen med ærter, presset hvidløg, krydderier, olivenolie og cremefraiche. Blend til en smørbar konsistens. Er konsistensen for tør kan du spæde til med mere cremefraiche. Smag hummusen til med salt og peber.

Lun tortillaerne. Skyl salaten og slyng den tør. Fyld tortillaer med salat, laks, ærtehummus og karse og rul dem sammen. 

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.