Der er forår på menuen, når vi serverer kylling med rabarberkompot i sprøde salatwrap.


Tilberedning

45 min - 4 pers

Kom rabarber, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde og kog ved svag varme i ca. 10 min. Tag vaniljestangen op og afkøl kompotten.

Rør fløde med citronsaft og sukker til dressingen tykner en anelse. Krydr med peber.

Kog kyllingen i bouillon eller vand i ca. 15 min. Hæld kogevandet fra og gem det. Findel kyllingen i små stykker og spæd til med lidt af kogevandet, så kyllingen forbliver saftig.

Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl. Skær kartoflerne i mundrette stykker. 
Knæk den nederste træede ende af aspargesene og damp ca. 1 min. afdryp og skær asparges i snitter. Skær agurk i brede strimler med en kartoffelskræller og radiser i skiver.

Vend kartofler med asparges, agurk, radiser og kylling og drys med klippet purløg. Del salaten i blade, skyl den og slyng den tør.

Fordel kylling-grøntsagsfyld, rabarberkompot og mormordressing i salatblade og server i lune tortillaer.

Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.