Lad dig ikke skræmme af rosenkålen, det smager fantastisk sammen med kylling og masser af krydderier

Tilberedning

45 min - 4 personer

Fjern de yderste blade. Del eventuelt større rosenkål i halve eller kvarte eller snit dem groft. Skær peberfrugterne i lidt grove stykker.

Dup kyllingefileterne tørre og del dem.

Varm olien i en wok og steg ingefær og chili under omrøring i et par minutter.

Kom rosenkål, peberfrugter og kyllingefileter i wokken og steg videre 6-8 minutter ved rask varme, mens du rører rundt. Krydr med salt og peber.

Rør alle ingredienser til dressingen sammen – rør til sukkeret er helt opløst og smag til.

Vend dressingen i retten, pynt med friske mynteblade, rødløg og et godt drys ristede kerner eller nødder. Servér med ris eller nudler.

Opskriften er udviklet af Vibeke Lehn.
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.