• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
wok med kål

Wok med kylling og kål

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Kombinationen karry-kokos-kylling går man sjældent fejl af. Grønsagerne kan varieres med det du har på lager, fx rodfrugter, squash, porrer og svampe.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Maj – Aug
    Dagligt grønt
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    400 – 500 g kyllingebrystfilet
    Salt og peber
    1 spsk olie 
    1 spsk rød karrypasta
    2 rødløg i tykke både
    2 røde, flækkede, udkernede peberfrugter i store tern
    1 gul flækket, udkernet peberfrugt i store tern
    1 snittet spidskål eller savoykål
    1 dåse kokosmælk light

    Tilbehør
    Koriander, ris eller ægnudler

    Opskrift og styling: Vibeke Lehn
    Fotograf Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Kalkunkød kan bruges i stedet for kylling. 

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies