Kombinationen karry-kokos-kylling går man sjældent fejl af. Grønsagerne kan varieres med det du har på lager, fx rodfrugter, squash, porrer og svampe.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Dup kyllingekødet tørt, skær det i 3 – 4 cm store tern og drys dem med salt og peber.

Varm olien i en wok og sauter karrypastaen heri. Kom kyllingekødet i wokken og brun det under omrøring.

Bland løg og peberfrugter ved og steg videre under omrøring i nogle minutter. Tilsæt kål og steg er par minutter. Tilsæt kokosmælk og lad det hele snurre til kødet og grønsager er møre, grønsagerne må stadig gerne ha´ lidt bid.

Smag til med yderligere salt, peber og karrypasta og server med frisk koriander, ris eller ægnudler. 

Tip
Kalkunkød kan bruges i stedet for kylling. 

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.