Udnyt kinakålens sprødhed i denne krydrede wokret, men steg ikke kålen for længe.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær koteletterne i tynde strimler. Skær porrerne i skiver og peberfrugterne i tykke strimler. Skær kinakålen i kvarte og skær stokken væk. Skær kålen i 3 cm brede stykker. Læg den del af kinakålen som mest er blade (ca. halvdelen) for sig selv. Riv ingefær og hvidløg fint. Flæk chilien, fjerne frøvægge og frø og hak den fint.

Brun kødet i 1 spsk olie på en stor pande eller wok. Læg kødet på en tallerken. Svits porrer og peberfrugter i resten af olien under omrøring i 3-4 minutter. Svits den nederste del af kinakålen med i 1 minut.

Rør soyasauce med majsstivelse og vand eller bouillon, og hæld blandingen på panden. Kog hurtigt op under omrøring, tilsæt kød, kinakålblade, ingefær, hvidløg og chili og kog det hele godt sammen i et par minutter.

Servér med kogte perler eller ris.

Opskrift og styling: Christine Bille
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Wok med kinakål og svinekød i krydret sauce

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.