Wok med kål, nødder og skinke i sojasauce
En sund og maskulin ret med magert svinekød – grove grøntsager og masser af smag! Sørg for, at alle grøntsager er klargjort og snittede, inden du tænder for wokken.
Tilberedning
45 min - 4 personer
Kom lidt sesamolie i en wok eller en stor, dyb stegepande, og varm den godt op. Rist kødet godt af i 2-3 minutter. Læg kødet på en tallerken.
Hæld lidt mere sesamolie i wokken, og rist alle grøntsagerne i ca. 2 minutter. Kom lidt sojasauce på kødet, og kom det i wokretten. Tilsæt riseddike, og smag til med salt og peber.
Bland alle ingredienserne sammen til en lækker salat.
Server wokretten med cashewnødder på toppen sammen med kålsalat og ris.
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Bitz dit køkken" af Christian Bitz