Vintersalat med grønkål, knoldselleri og sprøde andelår
Vidunderlig vinterret

Tilberedning

60 min - 4 pers

1. Krydr andelårene med salt og peber.
2. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i en kold ovn.
3. Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Steg dem ca. 1 time til de er møre.
4. Skyl æblerne, skræl knoldsellerien og pil løget.
5. Skær æblerne og knoldsellerien i mundrette stykker.
6. Skær løget i både, som yderligt halveres.
7. Vend det hele i honning, andefedt, salt og peber steg det med i ovnen de resterende 30 min, tilbered indtil det er mørt.
8. Rens imens grønkålen omhyggeligt og hak den groft.
9. Blanchér kålen i 2-3 minutter i kogende og godt saltet vand. Dræn og afkøl.
10. Vend nu de bagte grøntsager sammen med grønkål og hakkede valnødder.
11. Server sammen med sprøde andelår og et godt stykke brød.

Opskriften er venligst udlånt af voresjord.dk

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Vintersalat med grønkål, knoldselleri og sprøde andelår

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.