Vintersalat med grønkål, knoldselleri og sprøde andelår
Tilberedning
60 min - 4 pers
1. Krydr andelårene med salt og peber.
2. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i en kold ovn.
3. Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Steg dem ca. 1 time til de er møre.
4. Skyl æblerne, skræl knoldsellerien og pil løget.
5. Skær æblerne og knoldsellerien i mundrette stykker.
6. Skær løget i både, som yderligt halveres.
7. Vend det hele i honning, andefedt, salt og peber steg det med i ovnen de resterende 30 min, tilbered indtil det er mørt.
8. Rens imens grønkålen omhyggeligt og hak den groft.
9. Blanchér kålen i 2-3 minutter i kogende og godt saltet vand. Dræn og afkøl.
10. Vend nu de bagte grøntsager sammen med grønkål og hakkede valnødder.
11. Server sammen med sprøde andelår og et godt stykke brød.
Opskriften er venligst udlånt af voresjord.dk