Prøv denne vinterudgave af den ellers sommerlige cæsarsalat

Tilberedning

30 minutter - 2 personer

Rør sennep, eddike og hvidløg med tyk yoghurt og revet parmesan. Smag til med salt eller eventuelt 2 finthakkede ansjoser.

Skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver med tyndskræller eller på et mandolinjern. Skær blomkålen i skiver med en stor kniv, rib grønkålen, og hak den helt groft. Kom alle grøntsagerne i 1-2 skåle med isterninger og koldt vand. Lad dem stå, imens du tilbereder resten. Gnid kyllingebrysterne med lidt olie, og grill dem på en varm grillpande, til de er gennemstegte. Krydr dem med salt.

Tag alle grøntsagerne op af isvandet, og lad dem dryppe godt af. Vend grønt- sagerne med dressingen, krydr med salt og peber, og anret salaten på to store tallerkner. Skær kyllingen i skiver, og top salaten med kylling og høvlet parmesan.

Server ristet rugbrød til.

Tip
Prøv også salaten med fintsnittet rosenkål!

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Louisas Madplan" af Louisa Lorang

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.