• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
krebinetter med rodfrugter

Vildtkrebinetter med rodfrugter og løg-svampecreme

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Vildtkrebinetter serveret med ovnbagte rodfrugtfritter og en sødmefuld creme af løg og svampe. Du kan undlade paneringen, og i stedet stege farsen til vildtdeller på panden.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Sep – Dec
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    Rodfrugter
    300 g blandede rodfrugter, fx persillerod, knoldselleri og jordskokker
    200 g kartofler
    2 spsk. rapsolie
    1 spsk. æblecidereddike 1 tsk. salt

    Løg-svampecreme
    3 løg
    100 g karljohansvampe (champignoner kan bruges)
    2 spsk. neutral olie (vindruekerne-, majs- eller rapsolie) 20 g smør
    1 dl vand
    Salt og peber
    1 spsk. æblecidereddike

    Krebinetter
    200 g hakket kalv 10 % 300 g hakket vildtkød
    1 spsk. salt
    2 æg
    ½ dl mælk
    ½ bundt frisk timian
    2 spsk. hvedemel
    ½ dl havregryn
    salt og peber
    Rasp
    25 g smør

    Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen Ny nordisk hverdagsmad af Claus Meyer, Arne Astrup m.fl

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Kom evt. andre svampe i fyldet f.eks. shiitake, portobello, kejserhatte eller østershatte. 

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies