Vegetariske pizzasnegle
Nemme vegetariske pizzasnegle, der passer godt i madpakken
Tilberedning
+60 min - 24 stk
- Smuldr gær i en stor skål.
- Smelt smør i en gryde. Tag smørret af varmen, og tilsæt mælk. Vent, til væsken er 37 grader.
- Hæld væsken i skålen med gær. Rør, til gæren er opløst.
- Tilsæt mel, fuldkornsmel, 2,5 tsk salt, sukker og 1 æg. Ælt dejen sammen.
- Lad dejen hæve overdækket 45 minutter.
- Pil hvidløgsfedet. Skær hvidløg og parmesan i mindre stykker.
- Kom persille, hvidløg, solsikkekerner, parmesan, 0,5 tsk salt og olie i en blender. Blend til pesto.
- Hak oliven. Smuldr feta.
- Del dejen i to dele. Rul hver del ud til en aflang firkant.
- Smør pesto, oliven og feta på dejen.
- Rul dejen sammen som en roulade.
- Skær hver del i 12 skiver. Kom på et bagepapir.
- Lad pizzasneglene hæve overdækket 45 minutter.
- Pisk et æg sammen. Pensl pizzasneglene.
- Bag ved 225 grader cirka 10 minutter.
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström