Nemme vegetariske pizzasnegle, der passer godt i madpakken

Tilberedning

+60 min - 24 stk

  1. Smuldr gær i en stor skål.
  2. Smelt smør i en gryde. Tag smørret af varmen, og tilsæt mælk. Vent, til væsken er 37 grader.
  3. Hæld væsken i skålen med gær. Rør, til gæren er opløst.
  4. Tilsæt mel, fuldkornsmel, 2,5 tsk salt, sukker og 1 æg. Ælt dejen sammen.
  5. Lad dejen hæve overdækket 45 minutter.
  6. Pil hvidløgsfedet. Skær hvidløg og parmesan i mindre stykker.
  7. Kom persille, hvidløg, solsikkekerner, parmesan, 0,5 tsk salt og olie i en blender. Blend til pesto.
  8. Hak oliven. Smuldr feta.
  9. Del dejen i to dele. Rul hver del ud til en aflang firkant.
  10. Smør pesto, oliven og feta på dejen.
  11. Rul dejen sammen som en roulade.
  12. Skær hver del i 12 skiver. Kom på et bagepapir.
  13. Lad pizzasneglene hæve overdækket 45 minutter.
  14. Pisk et æg sammen. Pensl pizzasneglene.
  15. Bag ved 225 grader cirka 10 minutter.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.