En mættende og lækker pirog med hvidkål og champignoner.

Vegetariske pirogger
Ingredienser
8 personer
Dej
15 g gær
75 g smør
1.5 dl mælk
2 æg
400 g hvedemel
1 tsk salt
Fyld
1 fed hvidløg
1 bundte
persille
400 g
champignon
150 g
hvidkål
25 g smør
1 knivspids spidskommen
½ tsk peber
1 tsk salt
1 økologisk citron
2 spsk sesamfrø
Næringsindhold pr. 100g
Energi
190 kcalEnergi
799 kJKulhydrater
22.8 gKostfibre
2.8 gFedt
8.1 gProteiner
5.3 g
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.