En lækker vegetarisk version af den klassiske franske gryderet

Tilberedning

+60 min - 4 pers

  1. Hak skalotteløg, hvidløg og timian fint.
  2. Skær gulerødder, champignoner og portobellosvampe i store stykker.
  3. Smelt 50 g smør i en gryde. Steg skalotteløg, hvidløg og timian 2 minutter.
  4. Kom gulerødder, champignoner og portobellosvampe i gryden. Steg 5 minutter.
  5. Drys mel over grøntsagerne. Vend godt sammen.
  6. Kom 2 dl vand, rødvin og bouillon i gryden.
  7. Lad simre under låg ved svag varme 30 minutter. Rør jævnligt rundt.
  8. Fjern stilken fra kålen. Skær i mindre stykker.
  9. Vend kålen i gryden.
  10. Smelt 25 g smør i en gryde.
  11. Kom perleløg, 0,25 dl vand og sukker i gryden.
  12. Karamelliser perleløgene. Varm på medium varme i 5-10 minutter. Rør rundt imens.
  13. Kom perleløgene i gryden.
  14. Smag til med salt og peber.

Servér gerne med kartoffelmos.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.