Laksemousse er populær gæstemad – her er den gjort ekstra spændende med tilbehør af kejserhatte!


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Mos den varmrøgede laks ud i en skål med creme fraiche og vend det sammen med det finthakkede løg, peberfrugt og champignon. Smag massen til med citronsaft, salt og peber.

Udblød husblas, dræn den for vand og smelt den i en lille gryde. For at undgå klumper røres 1 spsk. laksemousse sammen med husblas. Bland herefter massen med den resterende laksemousse og sæt den på køl i den ønskede form eller forme.

Skær kejserhattene eller champignon i tynde skiver og rist dem i olivenolie, sæt dem derefter på køl.

Når svampene er kølet ned, plukkes dild og vendes i. Smag til med salt og peber.

Pyntes med ørredrogn og server med flutes.

Opskriften er venligst udlånt af Tvedemose

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.