Vinter-tzatziki – server som tilbehør til lam, røget kød eller som fyld i pitabrød og wraps.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær top og bund af glaskålen og skræl kålen med en stor køkkenkniv. Riv den groft.

Riv gulerødden groft.

Rør og smag yoghurten til med hvidløg, kommen, salt, peber og dild.

Vend glaskål og gulerod i yoghurten og smag evt. til med yderligere krydderier, før serveringen.

Energi pr. person:
380 Kcal
Fedt 27%
Protein 31%
Kulhydrat 42%

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.