Den er lige så flot at kigge på, som den er lækker at spise, denne her rødbedetzatziki.


Tilberedning

15 min - 4

Skræl rødbederne og riv dem groft. Drys rødbederne med flagesalt og lad dem stå og trække i 10 minutter. Hæld dem over i en sigte og pres væden ud af dem.

Rør fromage frais med det pressede hvidløg og de revne rødbeder og smag evt. til med lidt salt og citronsaft. Det er en helt fantastisk pink farve, der træder frem, når blandingen røres sammen – afgjort en del af fornøjelsen ved at tilberede dette lille indslag.

Stil gerne skålen med rødbedetzatzikien koldt en times tid før serveringen – det klæder den.

Tip: Hvis du vil undgå røde fingre, når du skræller rødbeder, kan jeg anbefale at benytte engangs- eller opvaskehandsker.

Opskrift of foto fra bogen "Guld i gryden" af sif Orellana  

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.