Røget laks – spinat og peberrod – serveret på en ny og anderledes. Nemt og indbydende.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Start med at skære broccoli, både stilk og buketter, i tynde skiver.

Bland eddike, olie, salt og sukker i en skål og vend nu dressingen godt med broccolien.

Ordn babysalaten og lad den tørre på et viskestykke.

Rør mayonnaise, creme fraiche og peberrod sammen og smag til med lidt salt og peber.

Smør cremen ud på de fire brød og læg to skiver laks på hvert brød.

Kom nu babysalat og broccolisalat herpå og fold sammen.

Opskrift og styling: Udviklet af Maria Melgaard
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Tyndbrød med laks, broccoli og babysalat

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.