Der er intet som helst i vejen med en klassisk rabarbertrifli, men her har den fået et friskt pift af ny smag! Der er ingefær og lime i kompotten og ricotta erstatter flødeskummet.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Skær rabarberne i 4 - 5 cm lange stykker, kom dem i en gryde og vend dem med de øvrige ingredienser.

Damp rabarberne ved svag varme, til de lige netop er møre og sukkeret opløst.

Afkøl rabarberne.

Rør ricottaen med vanille og læg den lagvis i glas med de let knuste makroner

Samt limeskal og top med rabarber og rabarbersaft.

Opskriften er udviklet af Vibeke Lehn
Fotograf Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.