Du kan sagtens bruge en rest kogt eller stegt kylling til de her wraps… eller en rest oksekød fra grillen. Sammen med sprød salat og en ærtepesto er det nem og dejlig uhøjtidelig sommermad

Tilberedning

30 min - 4 personer

Kom ærter, presset hvidløg, reven parmesanost og olivenolie i en blender og kør til en pesto-lignende konsistens. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber

Kog kyllingen i vand så det dækker i ca. 15 min. Kasser vandet og findel kyllingekødet.

Skyl de to slags salater og slyng dem tørre. Snit salaten og bælg ærterne.

Fordel fuldkornstortillaer på bageplader med bagepapir. Drys med ost og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca. 8 min. til osten er lige netop smeltet.

Fordel salat, ærter, kylling og ærtepesto på tortillaerne og rul dem sammen.

TIP: Tortillaerne kan også steges sprøde uden ost og servers som ’chips’ sammen med sprøde sommergrøntsager til ærtepestoen.

 

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.