Tortillawraps med kylling og ærtepesto
Tilberedning
30 min - 4 personer
Kom ærter, presset hvidløg, reven parmesanost og olivenolie i en blender og kør til en pesto-lignende konsistens. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber
Kog kyllingen i vand så det dækker i ca. 15 min. Kasser vandet og findel kyllingekødet.
Skyl de to slags salater og slyng dem tørre. Snit salaten og bælg ærterne.
Fordel fuldkornstortillaer på bageplader med bagepapir. Drys med ost og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca. 8 min. til osten er lige netop smeltet.
Fordel salat, ærter, kylling og ærtepesto på tortillaerne og rul dem sammen.
TIP: Tortillaerne kan også steges sprøde uden ost og servers som ’chips’ sammen med sprøde sommergrøntsager til ærtepestoen.
Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck