Tortilla wraps opskrift med hummus og græsk salat
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Skær et lille rødløg i helt fine skiver, gerne på mandolinjern.
- Bland eddike, vand, sirup og salt sammen i en lille skål.
- Læg rødløget i skålen og sæt til side.
- Blend tahin, citronsaft, vand, revet hvidløg og salt sammen. Tahinen bliver hurtigt helt lys og cremet.
- Skyl kikærterne godt og tilsæt. Blend så længe det kræver, for at hummusen er helt cremet (det tager et par minutter). Tilsæt ekstra vand efter behov. Smag til med citronsaft og salt.
- Anret hummusen i en skål og drys godt med olivenolie på toppen.
- Skyl agurken og skræl eventuelt halvdelen af skrællen af i striber for et sjovere udtryk.
- Skær agurken midt over på langs og fjern den midterste vandede del med en teske.
- Skær agurken i skiver á ca. 1 cm.
- Skyl tomaterne og salaten, og skær i passende stykker.
- Skyl den bredbladede persille og skær groft ud.
- Anret grøntsagerne på et stort skærebræt sammen med små skåle med oliven, smuldret feta og de syltede rødløg.
- Varm tortillabrødene enten i ovnen ved 150 grader eller på en pande.
- Servér så man selv kan bygge sin wrap ved bordet.
Tip!
Har du ikke tid til at lave din egen hummus kan du købe 350-400 g færdig hummus. Så er der mad på bordet i en fart.
Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov