Denne kartoffelkage er tilsat mange flere grøntsager end en traditionel tortilla. Så en ægte spanier vil nok ikke mene, at dette er en ægte tortilla.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Tilberedningsmetode
Skær kartoflerne i tynde skiver, og rist dem på panden i olie i flere omgange. Riv gulerødderne groft, og hak løgene fint. Kom gulerødder og løg pa panden, og steg det i et par minutter i olivenolie. Tilsæt spinat og lad den falde sammen.

Pisk æg, hakkede krydderurter, knuste rosa peber og salt sammen. Vend kartofler og de andre grøntsager i æggene, og hæld skålens indhold tilbage på panden.

Læg et låg på panden, og lad det stå ved svag varme i 10 min. Vend tortillaen ved hjælp af låget eller en tallerken. Læg den ustegte side nedad på panden (kom lidt olie på panden, inden den lægges tilbage) og steg igen i ca. 10 minutter ved svag varme.

Server tortillaen drysset med lidt friske krydderurter, parmesan og spis et godt rugbrød til.

Tip
Hvis pandens håndtag kan tale det, kan panden også stilles i ovnen efter at have stegt pa den ene side.

Opskrift og billede udlånt fra bogen "Vidunderlige Vegetar" af Susanne Engelstoft Rasmussen

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.