Den bedste tomatsuppe laves på solmodne, saftige og velsmagende tomater.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Hak tomater, løg og peberfrugt fint. Varm olien i en gryde og svits tomater, løg og peberfrugt et par minutter til tomaterne føles møre. Tilsæt presset hvidløg, paprika og bouillon og lad tomaterne simre i ca. 8 minutter. Blend suppen og smag til med salt og peber.

Skyl persillen og slyng den tør. Hak persillen fint og vend med presset hvidløg og citronskal.

Tænd ovnen på 200 grader.
Skær brødet i sticks. Bland olie med karry. Læg brødene på en bageplade med bagepapir og dryp olien over. Rist brødene i ovnen i ca. 6 minutter til de er gyldne.

Servér suppen med gremolata, cremefraiche og karrysticks.

 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.