Tomatsalat hører sommeren til. Vælg gerne forskellige tomater – både i farve og størrelser. Det giver en utrolig smuk salat. Vi serverer salaten med en mild og velsmagende basilikumcreme

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Skær løgene i skiver og læg dem i et dørslag. Drys løgene med salt og lad dem trække ca. 30 min. Skyl løgene fri for salt og afdryp.
  2. Skær tomaterne i skiver, både, halve og kvarte. Hak mandlerne. Vend tomater med løg, mandler og oliven.
  3. Hak ca. 2/3 af basilikum. Rør yoghurt med mayonnaise, presset hvidløg og basilikum. Krydr med salt og peber. Dryp dresingen over tomatsalaten og pynt med resten af basilikumsbladene. 

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.