Med sæsonens saftige solmodne tomater og gedeost er der tomatmad de luxe på menuen

Tilberedning

15 min - 4 personer

Smør rugbrødet med gedeost. Skyl salaten og slyng den tør. Skær tomaterne i skiver. Fordel salat og tomater på gedeosten. Pynt med basilikum og krydr med salt og peber.

Tip
Gedeost kan erstattes af fx hel mozarella. Fordel lagvis mozarella i skiver og tomater på rugbrødet.

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.