En skøn mundfuld med masser af sprøde radisser, purløg og rygeost. Uhm!

Tilberedning

30 min - 6-7 personer

Skær toasten tyndt, så oplever du mere radise-æblesmag. Du behøver ikke nødvendigvis bruge spegeskinke. Cremen kan sagtens bruges solo. Alternativt kan du bruge røget makrel, laks eller sild.

Rygeostcreme
Kom alle ingredienserne undtagen spidskommen i en skål og krydr med havsalt og friskkværnet sort peber.

Rist brødskiverne på en brødrister. Skær dem i 3 stykker. Læg spegeskinke på, top med radise-æblerygeost-cremen. Drys med friskkværnet spidskommen og nyd med det samme.

Opskrift og styling: Kille Enna
Foto: Kille Enna

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.