Chili con carne er og bliver en klassiker. Her er den serveret med en forfriskende kålsalat med æbler. Uhhm det er bare lækkert!

Tjep chili med kålsalat
Ingredienser
4 pers.
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød chili
250 g champignon
300 g rodfrugter fx gulerødder, knoldselleri, pastinakker eller persillerødder
2 spsk. olivenolie
1 spsk. stødt spidskommen
½ spsk. stødt kanel
½ spsk. stødt koriander
400 g hakket oksekød
1 dåse hakkede tomater
1 dl tomatpure
2 dl oksebouillon
1 dåse røde kidneybønner
Evt. chiliflager
Salt og peber
Kålsalat
300 g kål, gerne en blanding af rødkål og hvidkål
2 æbler
1 spsk. vineddike
1 tsk. sennep
3 spsk. olivenolie
1 tsk. flydende honning
Tilbehør
1 lille bundt koriander
Creme fraiche
1 lime
Nannbrød
Opskrift & styling: Lone Kjær. Foto: Line Falck
Tilberedning
1
2
3
4
5
6