Hjertesalatens lækre sprøde blade er perfekte til denne thailandske fingersnack.

Tilberedning

20 minutter - 4 personer

Skær løget i små tern. Svits kødet i olie til det har skiftet farve. Svits løget med et par minutter. Tilsæt sojasauce, ingefær, sambal oelek, limesaft og sukker, og svits, til kødet er gyldent og karamelliseret.

Skyl og afdryp salatblade fra hjertesalaten. Læg dem på et skærebræt eller fad. Fordel kødet på bladene. Drys med hakkede peanuts. Pynt evt. med koriander.

Tip
Kom evt. 1 tsk græsk yoghurt eller creme fraiche på hvert blad ovenpå kødfyldet.

Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.