Grøn karrypasta består af friske grønne chilier, citrongræs, koriander m.m. og gør hele forskellen i dette skønne tilbehør med spidskål og kokos. Godt til fx stegte svinemedaljoner eller kyllingebryst og jasminris.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Tag 4 hele blade af kålen, skyl og gem dem.

Snit spidskålen i strimler på tværs. Skyl dem.

Kog kokosmælken op. Kom currupaste i. Kom den snittede spidskål og de hele blade i. Kog det sammen ca. 5 min. Smag til med limesaft, salt og peber samt evt. lidt sukker.

Kom kålen i en skål eller på tallerkner, brug de hele blade som bund.

Pynt med snittet forårsløg.

Energi pr. person:
2420 kilojoule
Energifordeling:
Protein: 39 g - 28 %
Kulhydrat: 77 g - 54%
Fedt: 12 g - 18 %
Grønsager pr. person: 170 g

Opskrift og styling: Udarbejdet af Bente Nissen Lundsgaard
Fotograf: Peter Kam

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.