Simpel thaicarry med masser af grøntsager

Tilberedning

30 min - 4 pers

Halver græskaret, fjern kernerne og skær det i både. Skær skrællen af og skær dernæst græskarkødet i tern.

Brun hurtigt wokstrimlerne, lidt af gangen i olie i en rygende varm wok og læg det til side. 

Svits thaikarry i et par skefulde af den faste kokosmælk til det begynder at dufte. Tilsæt græskar og rist det i blandingen et par minutter.  Kom resten af kokosmælken ved sammen med fiskesauce, limesaft og rørsukker. Lad det simre 5 min.

Del broccolien i små buketter og kom dem i wokken sammen med wokstrimlerne. Kog endnu 3-4 min. tilsæt spinat og kog op. Smag til med fiskesauce, limesaft og sukker og server med kogte ris eller nudler.

Tips: Er det en grøn dag, smager curry’en mindst lige så godt uden wokstrimler.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.