Brug den sprøde og saftige kinakål i denne skønne thaisalat, som passer perfekt til fx stegt kylling eller svinekød.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Kog kokosmælken ind til 1/3 og pisk currypastaen i. Lad kokosmælken køle lidt af og smag den til med limesaft, fiskesauce og sukker. Skær kinakålen i strimler; skær den nederste del i tynde strimler, og den øverste del med bladene i ca. dobbelt så tykke strimler. Skær forårsløgene i tynde skiver. Halvér cherrytomaterne. Skyl sukkerærterne og skær dem i 2-3 stykker på langs. Vend alle grønsagerne sammen med dressingen og anret salaten på et fad. Drys med grofthakkede peanuts og friske koriander.

Salaten er god som tilbehør til grillet eller stegte svinekød, kylling eller fisk stegt med skind.

Opskrift og styling: Christine Bille
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.