Sprød, let og spicy frokostsalat

Tilberedning

30 min - 2 pers

Kog nudlerne som anvist og skyl i koldt vand.
Skræl og riv gulerødderne i lange strimler og snit kålen fint.
Pisk fiskesauce, sesamolie, limesaft og ingefær sammen og vend nudler og grønsager heri.
Drys med koriander og peanuts server med brød.

Tips. Salaten kan evt. blandes med rejer, kylling eller en rest steg.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.