• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
tempura asparges

Tempurafritter af asparges

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Prøv en japansk måde at servere grøntsager på, hvor de sprødsteges i en tynd dej. Andre grøntsager kan dyppes i samme dej og friteres på samme måde – fx gulerødder i stave, blomkål eller broccoli i buketter.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Apr – Jun
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    500 g asparges, grønne

    Dej
    1 æggeblomme
    2 ½ dl iskoldt vand
    2 ½ dl hvedemel
    Olie til friturestegning

    Tilbehør
    Sojasauce, sød chilisauce og evt. basilikum, grøn

    Opskrift og styling: Udviklet af Maria Meldgaard
    Foto: Vigsø + co / Heidi Vigsø

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies