De klassiske tarteletter får selskab af en cremet sauce fyldt med spidskål og kylling og toppet med aromatisk kørvel.

Tilberedning

+60 min - 18 tarteletter

  1. Kom kylling i en stor gryde.
  2. Skær løg i kvarte og kom i. Kom hele hvidløg, laurbærblade, peberkorn, persille og salt i.
  3. Kom vand ved, så det akkurat dækker kyllingen.
  4. Bring kyllingen i kog og lad den koge under låg i ca. 50 minutter.
  5. Tag kyllingen op og pil kødet af.
  6. Si bouillonen og kom den over i en stor skål.
  7. Smelt smør i gryden og hæld melet i. Rør godt rundt i 1-2 minutter.
  8. Tilsæt bouillon lidt ad gangen, indtil saucen opnår den rette konsistens. Der bliver ca. halvdelen af kyllingebouillonen tilbage. Gem den til senere på ugen.
  9. Kom fløde i og smag til med salt og peber.
  10. Vend den plukkede kylling i.
  11. Vend til sidst fint snittet spidskål i.
  12. Lun tarteletterne i ovnen og sæt dem på et fad. Kom fyldet i og pynt med masser af frisk kørvel og drys med groftkværnet peber.

Tip!

Brug den overskydende kyllingebouillon til suppe senere på ugen. Den kan også bruges til en lækker risotto eller en Grøn Shepherd’s Pie.

Opskrift, foto og styling: Julie Karla

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.