Tarte Flambée med 3 slags løg
Tilberedning
45 min - 4 pers. - 2 Tarte Flambée
- Kom vand, olie og salt i en skål og rør rundt. Tilsæt melet lidt ad gangen, mens der røres. Når dejen begynder at samle sig, hældes den ud på bordet og æltes grundigt til den er smidig og slipper bordet.
- Læg et stykke husholdningsfilm over dejen og derefter et viskestykke. Lad den hvile, mens det øvrige fyld forberedes.
- Tænd ovnen på 240 grader og sæt en bageplade ind i ovnen.
- Pil rødløgene, og skær dem i skiver. Kom dem i en skål og hæld æblecidereddike og agavesirup over. Lad det stå, indtil retten serveres.
- Pil skrællen af løgene og halvér dem på langs. Skær dem i tynde skiver.
- Del dejen i to dele og rul den første dej helt tyndt ud på et stykke bagepapir.
- Smør creme fraiche på dejen.
- Drys med friskkværnet peber.
- Kom løgringe og bacon på.
- Tag den varme bageplade ud af ovnen og kom forsigtigt pizzaen over på bagepladen ved at hive i bagepapiret.
- Bag den første Tarte Flambée i ca. 12-15 minutter, eller indtil den er sprød og brun i kanterne.
- Imens laves den anden tarte flambée på samme vis.
- Når den første tærte er færdigbagt, nydes den med det samme.
- Drys med purløg og lynsyltede rødløg inden servering.
Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla