• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
bagte persillerødder tandoori

Tandooribagte persillerødder

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    De søde rødder får godt modspil af den indiske krydring og den syrlige yoghurtdip.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Jun – Feb
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    750 g - 1 kg persillerødder, evt pastinakker
    2 tsk olivenolie
    1 spsk tandoorikrydderi
    Salt og peber

    Yoghurt-agurke-dip
    200 g græsk yoghurt naturel 10% 
    1 - 2 fed knust hvidløg
    Evt lidt stødt spidskommen
    ½ udkernet, hakket agurk
    1 bundt dild
    300 g bulgur eller basmati ris

    Tilbehør
    600 g ovnbagt rødfiskefileter á 125 g
    Citron

    Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Kan spises som grøn ret eller som tilbehør til f.eks. til lam eller fisk.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies