De søde rødder får godt modspil af den indiske krydring og den syrlige yoghurtdip.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Vælg persillerødder, der er så ens i størrelsen som muligt og vend dem i olivenolie og tandoorikrydderi samt lidt salt og peber.

Læg persillerødderne i en lille bradepande af metal, som er stor nok, så de kan ligge i ét lag.

Bag persillerødderne møre i oven ved 200 – 225° i 50 – 60 minutter.

Rør og smag yoghurten til med hvidløg, kommen, salt og peber.

Vend agurk og dild i og server yoghurt-dippen til de bagte rødder sammen med ris eller bulgur.

Kan spises som grøn ret eller som tilbehør til f.eks. til lam eller fisk.

Energi pr. person: 
440 Kcal 
Fedt 20% 
Protein 36% 
Kulhydrat 44%

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.