Syrlig og frisk frugttærte. Kan serveres med flødeskum, vaniljeis eller vaniljeyoghurt

Tilberedning

+60 min - 4-6 personer

  1. Tænd ovnen på 180-200 grader (juster efter din ovn).
  2. Klargør og vask bærrene.
  3. Smør en tærteform uden løs kant. 
  4. Vend bær med sukker og kartoffelmel og fordel jævnt i formen.
  5. Vend alle tørre ingredienser i en skål.
  6. Smuldr derefter smør og nulr rundt med fingerspidserne indtil blandingen er ensartet og lidt ligner revet ost.
  7. Fordel massen jævnt over bærene. Pres let.
  8. Bag tærten i ca. 25-30 min. Køl lidt af.

Tærten kan både spises lun eller kold, gerne med en lækker creme eller is til.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.