Dejlig tærte som fungerer til både aftensmad, frokost og madpakke

Tilberedning

60 minutter - 1 tærte

  1. Smuldr smørret i melet. Tilsæt salt og saml dejen med æg og evt. lidt vand.
  2. Lad dejen hvile 30 min. i køleskabet inden den rulles ud på et meldrysset bord og lægges i en tærteform ca. 24 cm i diameter eller en rektangulær form.
  3. Skær skindet af laksen og skær den i tynde skiver.
  4. Rens forårsløgene og blanchér dem hurtigt i kogende vand.
  5. Damp spinaten og dryp af.
  6. Pisk æg, ricotta, salt og peber sammen og bland med spinat
  7. Kom det i tærteformen og læg laks og forårsløg oven på.
  8. Sæt tærten i ovnen og bag den ca. 25 min. ved 200°C nederst i ovnen til æggemassen er stivnet.
  9. Server evt. med salat eller fint strimlet forårsløg på toppen.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.