Det søde kokosfyld fremhæver fenniklens karakteristiske anissmag. Her er ikke brug for ost.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Sigt de forskellige slags mel til tærtebunden ned i en skål sammen med stivelse og salt. Tilsæt olivenolie og isvand, og arbejd de tørre ingredienser ind mod midten af skålen med fingrene, til dejen samler sig. Tilsæt en ekstra skefuld vand eller to, hvis dejen virker for tør. Form den til en kugle, pak den ind i husholdningsfilm, og lad den trække i 30 minutter i køleskabet.

Pisk kokosmælk, æg, muskat, rosmarin, salt og peber grundigt sammen i en lille skål. 

Forvarm ovnen til 190 grader.

Pres dejen jævnt ud i en smurt tærteform med fingrene, og pres den også godt op ad formens sider. Hvis du foretrækker portionstærter, skal du dele dejen i fire lige store stykker og brede dem ud i små tærteforme. Skær dejen til, så kanten passer med tærteformens kant, og prik bunden med en gaffel, så dejen ikke hæver op på midten under bagningen.

Hæld kokos-æggeblandingen i tærtebunden, og læg fennikelskiverne ovenpå. Stil tærten på midterste rille i ovnen, og bag den i 35 minutter, eller til overfladen er sprød og gylden.

Tip: Dejen kan laves dagen i forvejen. Pak den i så fald godt ind i husholdningsfilm, og opbevar den i køleskabet, til den skal bruges.

Opskrift venligst udlånt af Green Kitchen Stories

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.