Tacos er en utroligt tilfredsstillende hverdagsret. Cremede kikærter, friske, sprøde grøntsager og en stærk srirachamayo skal nok gøre alle omkring bordet glade.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skyl spidskålen godt og snit i fine strimler. Kom op i en stor skål.
  2. Bland en dressing af olivenolie, eddike, sirup og salt. Hæld over kålen.
  3. Massér dressingen ind i kålen til kålen falder lidt sammen. Lad stå.
  4. Skyl tomaterne og skær i små stykker.
  5. Hak rødløget så fint, som du kan.
  6. Skyl korianderen og hak fint.
  7. Bland tomat, rødløg, koriander, olivenolie og limesaft, og smag til med salt.
  8. Bland din srirachamayo, hvis ikke du har købt en færdig.
  9. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem godt. Lad dryppe af.
  10. Pil løget, skær over i to halve og skær i skiver á 5 mm.
  11. Bland krydderierne sammen i en lille skål.
  12. Steg løg og kikærter ved høj varme i godt med olie sammen med krydderierne, til de er sprøde på ydersiden, men stadig bløde inden i. Det tager 3-5 min.
  13. Servér med lune tortillabrød.

Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Tacos - opskrift med spidskålssalat, tomatsalsa, kikærter og srirachamayo

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.