Tacos - opskrift med spidskålssalat, tomatsalsa, kikærter og srirachamayo
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Skyl spidskålen godt og snit i fine strimler. Kom op i en stor skål.
- Bland en dressing af olivenolie, eddike, sirup og salt. Hæld over kålen.
- Massér dressingen ind i kålen til kålen falder lidt sammen. Lad stå.
- Skyl tomaterne og skær i små stykker.
- Hak rødløget så fint, som du kan.
- Skyl korianderen og hak fint.
- Bland tomat, rødløg, koriander, olivenolie og limesaft, og smag til med salt.
- Bland din srirachamayo, hvis ikke du har købt en færdig.
- Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem godt. Lad dryppe af.
- Pil løget, skær over i to halve og skær i skiver á 5 mm.
- Bland krydderierne sammen i en lille skål.
- Steg løg og kikærter ved høj varme i godt med olie sammen med krydderierne, til de er sprøde på ydersiden, men stadig bløde inden i. Det tager 3-5 min.
- Servér med lune tortillabrød.
Opskriftsudvikling, styling og foto: Camilla Skov