Tacos er altid et hit og her får du en helt ny version af den populære ret.


Tilberedning

15 min - 4 pers

Start med myntedressingen. Hak skyllet mynte, persille og forårsløg groft. Tilsæt alle ingredienser i en blender og blend, indtil du har en cremet grøn dressing. Hæld op i et glas og opbevar på køl.

Fjern de yderste blade på spidskålen, halver og skyl i koldt vand. Brug en skarp kniv til at snitte kålen fint. Skyl forårsløgene og snit i tynde skiver.

Krydder svinekoteletterne med salt og peber. Steg eller gril koteletterne i 2-3 min på hver side og skær dem herefter i skiver.

Lun de bløde taco wraps i ovn eller mikrobølgeovn.
Server alle tingene på en gang, og lav små, lækre individuelle tacos rundt om bordet.

Opskriftudvikler & fotograf: Josephine Kofod, venligst udlånt fra GasaNordgrønt

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.