• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Tabouleh og fisk -  Tabouleh med blomkål og karrybagt fisk - Sæson

Tabouleh med blomkål og karrybagt fisk

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Her har den klassiske libanesiske salat, tabouleh eller tabbouleh, fået selskab af blomkål. Denne blomkålstabouleh er blendet, så det ligner bulgur, og gør retten endnu sundere.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    Tabbouleh

    2 dl bulgur
    3 dl vand
    150 g tomater
    ¼ agurk
    ¼ tsk salt
    1 blomkål
    25 g bredbladet persille
    20 mynteblade
    1 skalotteløg
    2 spsk olivenolie
    2 spsk
    1 tsk salt
    friskkværnet peber

    Fisk

    750 g mørksejfilet (ca. 2 pakker eller 500g)
    1 spsk olivenolie
    1 tsk karry
    ½ tsk gurkemeje
    flagesalt

    Opskrift, foto og styling: Julie Karla

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • Marrokansk salat - se opskrift på krydret bulgursalat - Sæson

        Marokkansk inspireret bulgursalat med spidskål og spr...

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Fiskeruller med blomkålspure og ristet blomkål

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Kuller opskrifter - Paneret kuller i ovn med ovnbagt citron-blomkål - Sæson

        Ovnbagt citron-blomkål med parmesanpaneret kuller

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Revet blomkål med perlebyg. Bygotto med blomkål

        Revet blomkål med perlebyg

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies